• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359886444765
    • ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ ЛАКЕСИС & АРГИРЕЛИН

     ХИАЛУРОНОВ СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ MASTIC & ARGIRELINE

     CODBIO
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Този усъвършенстван серум е проектиран да хидратира кожата и спомогне за намаляване признаците на стареене. Той уникално съчетава ефективността на скъпоценното масло от Лакесис и Аргирелин пептид в комбинация с антиоксиданти , витамини и натурални масла.Носи цялостни ползи против стареене на лицето, шията, зоните на деколтето.

     В търсене на най- добрите съставки за натурална козметика, попаднахме на смола от ЛАКЕСИС - поредното откритие в областта на козметологията. Продуктите с MASTIC са базирани на масло от LAKESIS, ECOCERT и COSMOS сертифицирана съставка, която носи уникален подмладяващ потенциал. КАКВО Е ЛАКЕСИС: Лакесис е революция в козметологията и нов начин за борба със стареенето на кожата с невероятни резултати. Представлява високо концентриран екстракт от ароматната смола на дървото Pistacia lentiscus, растящо на остров Хиос в Гърция. Lakesis реактивира протеина на младостта Klotho и Foxo- рестартира клетъчната активност, увеличава живота на клетките, обновява колагеновите и еластиновите влакна. Проведените клинични изпитвания доказват, че увеличаването на протеина на младостта Klotho, води до увеличаване плътността и еластичността на кожата и повдигането на лицевите контури до 23%. Кожата е по-млада, стегната и свежа, контурът на лицето изглежда по-дефиниран. Действието на Лакесис е много добре изразено и в областта на шията където опциите за пластичната хирургия са много ограничени. След 28 дни употреба дермата е отново уплътнена, здравината и плътността на кожата се подобрява кожата изглежда по-млада.

     Употреба: Нанася се сутрин и вечер върху добре почистена кожа на лицето, деликатната зона на очите, устните, шията и деколтето с нежни масажни движения до пълното му попиване.

     Обем: 20 мл.

     Опаковка : тъмно стъкло с дозатор

     Произход: Кодбио, България

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter