• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359887286449
    • За нас

     За Мен
      
     Здравейте, приятели на CODBIO :)
     Казвам се Ива Гайтанска и съм създател на марката.
     Винаги съм била една от онези креативни личности, не спираща да търси нещо ново да учи и да създава. От ранна възраст аз винаги правех нещо свързано с естетика и красота. Завърших в частна художествена академия и по късно продължих да се развивам като Графичен дизайнер. Работих за едни от най- големите компании производители на козметика. В работата ми за тях аз научих много полезни неща и започнах да ставам все по- прецизна в избор на козметика и на това какво слагам на кожата си. Обикновено имам склонността да отида зад борда и да опитам нещо ново и различно. Постепенно се появи и мотивация да направя натурална козметика за мен, и моето семейство.
     Концентрирах се върху търсене на естествени съставки с най- доброто качество от цял свят оказа се , че не е толкова лесно колкото изглежда. Разочарована от всичко, което пробвах на лицето си и времето което ми отне да търся подходящи за мен съставки на етикетите ме доведе до тук...:) Все не намирах всички съставки, които искам на едно място и реших, че ще опитам. Не мина много време, преди да бъда пленена от това докосване до чисти натурални съставки. Започнах да проучвам и да експериментирам, правейки няколко вида крем за лице и ръце, следвайки инструкции от форуми и на формули които имах, но някои от тях (да не кажа всички) бяха меко казано опасни...
     Първите ми опити не бяха толкова добри оказа се, че да смесиш няколко био масла и био олия не прави здравословна емулсия. Трябва да знаеш не само коя съставка с какво действие е за кожата, но и кога и по колко се слага, за да бъде ефективна. Не винаги кремовете с много BIO масла са добри понякога могат да имат дори и вреда запушват порите а и голямото количество масло не се поема от кожата. Преди си мислех, че ще добавя ампули с витамин C, и ще имам богат крем с безценния витамин, но за влагане в козметика се влага друг със специфична формула. Както и много други тънкости.
     Извървях дълъг път от няколко години, потърсих професионална помощ и така попаднах в ръцете на висококвалифицирани професионалисти. Също така преминах и обучение по направа на козметика с което затвърдих знанията през годините и се научих да създавам отново красота.:) Магията на формулите и натуралните емулсии ме карат да бъда щастлива от това, което правя затова реших, че ще го споделя с вас и ще се радвам ако и вие се насладите и усетите вложената положителност във всичко което правя!!! За мен това е моето хоби, което ме кара да се чувствам щастлива, че мога да изработя козметика за мен моето семейство и моите приятели. Ще се радвам да споделя опита си от изключителни текстури и уникални формулировки за удоволствие на кожата, докоснала се до природата и с вас.
      
     Ние предлагаме продукти само с естествени, натурални или Био съставки, приготвени по специална ръчна технология, която запазва максимално ценните качества на продуктите ни!
     Със създаването на марката Codbio Natural Cosmetics се обръщаме към всички, които мислят за по- здравословен начин на живот. През последните години козметичният пазар предлагащ продукти с естествени или органични съставки расте, а потребителите все по-трудно се доверяват на предлаганото. Ние печелим доверието на нашите клиенти с всеки изминал ден, като създаваме изцяло натурални продукти с висока ефективност и без компромис в качеството. Формулите ни са балансирани така, че да са нежни и подхранващи кожата. В продуктите си използваме български масла и билки, както и активни съставки- Екосертифицирани от световно известни лаборатории!
      
     Имайки предвид колко важна е ролята на нашата кожа, от жизненоважно значение е да се отнасяме към нея с най-добри грижи, за да може тя да направи същото и за нас.
      
     Благодаря отново за интереса ви към ръчно изработената природна красота и имайте естествено красив ден!
      
     Ива Гайтанска 
   • Newsletter