• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • +359887286449
    • НОВО ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ С АРГИРЕЛИН ПЕПТИД

     ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ С ARGIRELINE® peptide

     CODBIO
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Кремът има интензивно действие в деликатна зона около очите и устните. Създава по-гладка, по-еластична кожа и видимо намалява бръчките около устата, около очите и на челото, спомага за намаляване на торбичките под очите.

     НОВА УСЪВЪРШЕНСТВАНА ФОРМУЛА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ С ЛЕКА, ГЕЛООБРАЗНА КАДИФЕНА ТЕКСТУРА, ПОЧТИ НЕЗАБЕЛЕЖИМА ПРИ НАНАСЯНЕ

     КЛЮЧОВИ ПОЛЗИ
     - осигурява моментална хидратация на кожата
     - повдига и стяга околоочния контур
     - намалява подпухването и тъмните кръгове около очите
     - намалява фините линии и бръчки
     - подпомага производството на колаген и повишава еластичността

     Постигнете по-мека, гладка и сияйна кожа с нашите продукти против стареене за очи, лице, шия и деколте.

      НОВА УСЪВЪРШЕНСТВАНА ФОРМУЛА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ С ЛЕКА, ГЕЛООБРАЗНА КАДИФЕНА ТЕКСТУРА, ПОЧТИ НЕЗАБЕЛЕЖИМА ПРИ НАНАСЯНЕ

     Аргирелин- пептид e, и ефективно средство за поддържане на младостта - той е последната дума в съвременната козметология, елиминира причините за появата на бръчки. Уникалният пептид, който е най-ефективната и безопасна алтернатива на Botox, има ефект подобен на BOTOX, но не уврежда кожата и мускулите на лицето. Според принципа на действие, Аргилерин забавя само проводимостта на нервен импулс, като блокира съкращаването на лицевите мускули, в резултат на което значително намалява дълбочината на бръчките и линиите на лицето и предотвратява образуването на нови бръчки. Препаратите на базата на пептид Argireline нямат странични ефекти и се понасят добре от кожата, което се потвърждава от клиничните проучвания. Характеристики и предимства: подобрява цвета на кожата; запазва естествения израз на лицето; подобрява структурата на кожата; подобрява еластичността и. * Сертифицирана / COSMOS одобрена активна съставка ** Естествена / извлечена естествена съставка (ISO 16128) Неговият механизъм на действие е допринесъл значително за козметичнта индустрията. Получава награда за иновации. През 2018 г. ARGIRELINE® пептидът все още е лидер в козметичната индустрия за доказаната си ефикасност в намаляването на появата на бръчки. Кремът има интензивно действие в деликатната зона около очите и устните. Спомага за намаляване на торбичките под очите намалява фините бръчки около устните и очите В състава са включени: Аргирелин пептид, Колаген, Еластин, Масло от Сладък Бадем, Вечерна Иглика, Гроздови семки, Шафранка, Азиатска Центела с доказано благоприятно влияние върху зоната под очите.

     Употреба: Нанася се сутрин и вечер върху добре почистена кожа около очите и устните с нежни масажни движения до пълното му попиване.

     Обем: 30 мл.

     Опаковка: тъмно стъкло

     Произход: Кодбио, България

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter